Kiinteistönvälitys Tampere

 

Etsitkö hyvää kiinteistönvälityksen ammattilaista Tampereelta tai muualta Pirkanmaan alueelta? Kun suunnittelet asunnon myyntiä, on syytä paneutua eri kiinteistönvälittäjien kokemukseen ja palvelun sisältöön. Paras valinta asunnon myyntiin on toimija, joka tuntee alueen markkinat ja joka huolehtii asunnon myynnistä kokonaisuudessaan – aina myynnin esivalmisteluista kauppojen viimeistelyyn asti.

Kerromme tällä sivulla tarkemmin, mitä kiinteistönvälityksen toimeksianto meillä tarkoittaa ja mitä käytännössä saat, kun valitset meidät kumppaniksi asunnon myyntiin.

Kiinteistönvälitys alkaa hinta-arviokäynnistä

Kiinteistönvälitys alkaa maksuttomasta hinta-arviokäynnistä. On tärkeää arvioida kotinne hinta oikein. Hintaa arvioidessamme käytämme apunamme toteutuneiden kauppojen tilastoja sekä Tampereen että Pirkanmaan alueelta sekä arvio- ja myyntitoiminnassa saamaamme hinta- ja markkinatietoja.

Ennen myyntiä tulee selvittää olennaisia myyntiin liittyviä asioita, joista esimerkkeinä verotus, hallintarajoitukset ja vastuuasiat. Saatte meiltä sekä tarvittavat tiedot, suunnitelman asuntonne myynnistä ja luotettavan hinta-arvion kodistanne – sitoutumatta vielä mihinkään. Jos valitsette meidät asuntonne myyjäksi, toimeksiantosopimus kiinteistönvälityksestä tehdään vasta ilmaisen arviokäynnin jälkeen.

Arviokäynnin yhteydessä voidaan keskustella myös asunnon remonttitarpeista. Annamme rehellisen arviomme siitä, kannattaako asuntoa remontoida ennen myyntiä, ja välitämme tarvittavat remonttipalvelut sopimushintaan.

Hankimme taustatiedot asunnosta ja valitsemme oikeat markkinointikanavat

Asuntonne arvion ja toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen voimme aloittaa myyntityön. Hankimme kaikki tarvittavat asiapaperit, kuten isännöitsijätodistuksen liitteineen, tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestyksen, tiedot kiinteistöistä, rakennuspiirustukset ja mahdollisesti myyntiin tarvittavat lupapaperit.

Teiltä ja asiapapereista saaduilla tiedoilla laadimme esitteen sekä myynti-ilmoitukset. Lisäksi sovimme, mitä markkinointikanavia käytämme kohdemarkkinoinnissa. Käytössämme ovat sekä verkkopalvelut, digi-markkinointi että perinteinen lehti-ilmoittelu.

kiinteistonvälitys tampere

Myyvät valokuvat asunnostasi kuuluvat kiinteistönvälityksen hintaan

Keskeinen osa kiinteistönvälitystä ovat laadukkaat videot ja valokuvat, joilla on suuri merkitys asuntonne markkinoinnissa. Otamme kodistanne kuvat, joiden avulla asiakkaat ihastuvat kotiinne. Kuvat sisältyvät välityspalkkioomme.

Valokuvien ohella ostajat arvostavat liikkuvaa kuvaa. Graafisen videon avulla ostaja pääsee aistimaan asunnon tunnelmaa ja voi kuvitella itsensä asuntoon sisälle. Video toteutetaan lisätyönä.

Ohjaamme oikean kohderyhmän asuntonäyttöön

Kun taustatyö on tehty, on aika kääriä hihat. Aloitamme asunnon markkinoinnin niissä kanavissa, joissa se tavoittaa oikean kohderyhmän. Tärkeintä on löytää suuresta asiakasmassasta kotinne potentiaalisimmat ostajaehdokkaat ja ohjata heidät näyttöihin.

Sovimme näytöistä kanssanne aina tapauskohtaisesti. Mikäli asutte myytävässä asunnossa myynnin aikana, järjestämme näytöt siten, että niistä aiheutuu teille mahdollisimman vähän häiriötä. Järjestämme sekä yleisiä että yksittäisiä näyttöjä.

Asuntonne on myyty! – Viimeistelemme kaupat puolestanne

Kauppoihin liittyvissä käytännön asioissa me teemme työn puolestamme. Teidän tarvitsee vain huolehtia itsenne paikalle kaupantekoon.

Kun asunnosta on saatu toivottu tarjous, tarkastamme kaupan kohteen tiedot ja yksilöimme, mitä kauppahintaan sisältyy ennen myyjän tarjouksen hyväksymistä. Mikäli kaupan osapuolet haluavat kaupalle kunto- tai kosteustarkastuksen, kauttamme on mahdollista saada pätevä tarkastaja sopimushinnoilla. On tärkeää sopia ja kirjata ennen kauppakirjan allekirjoittamista kaupan kohde ja sen sisältö. Näin vältytään monilta mahdollisilta ristiriitatilanteilta.
kiinteistonvälitys tampere

Miksi valita Asuntopalvelu Karjalainen kiinteistönvälityksen kumppaniksi?

Markkinoilla on valtava määrä suuria kiinteistönvälitysketjuja ja yksityisiä yrityksiä. Miksi siis valitsisit kaikkien toimijoiden joukosta juuri meidät?

  • Pienenä ja paikallisena toimijana voimme tarjota henkilökohtaista, ihmislähtöistä ja joustavaa kiinteistönvälitystä kilpailukykyiseen hintaan. Meidän koneistossamme ei ole ylimääräisä rattaita vaikeuttamassa ja hidastamassa myyntiä. Ajattelemme, että asiakas on meidän pomomme, ja siksi teemme töitä hänen ehdoillaan.
  • Olemme Tampereen alueen pitkäaikaisimpia toimijoita. Olemme välittäneet kiinteistöjä alueella jo vuodesta 1986 lähtien. Tänä aikana olemme oppineet tuntemaan alueen erittäin hyvin ja muodostaneet kiinteät suhteet yhteistyökumppaneihin. Siksi saat kauttamme esimerkiksi remontti- ja siivouspalvelut, kuntotarkastukset ja lakimiespalvelut luotettavasti ja yleensä myös sopimushinnoin. Meillä on pitkäaikaiset suhteet myös eri pankkeihin ja viranomaisiin. Saamme heiltä ajantasaista tietoa ja yhteistyö on vaivatonta.
  • Nautimme kiinteistönvälityksestä aidosti, ja siksi teemme työmme huolellisesti. Pidämme ennen kaikkea asunnon myyjien ja ostajien kohtaamisesta. Varmistamme, että olet asunnon myyjänä jatkuvasti tietoinen myynnin tilanteesta, ja olemme aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin ostajaehdokkaisiin. Kiinteistönvälitys on meille elämäntapa, emmekä laske työtunteja.
  • Meille tärkeintä on palvella asiakastamme hyvin ja myydä koti oikealla hinnalla siten, että kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Kun etsit luotettavaa kiinteistönvälityksen ammattilaista Tampereelta, ota meihin yhteyttä. Voit tutustua hinnastoomme Välityspalkkio ja muut hinnat -sivulla.

Tutustu myös vuokravälityksen palveluihimme!