Vuokravälitys Tampere

 

Etsitkö kokenutta ja ammattitaitoista vuokravälittäjää Tampereelta? Kun haet oikeaa kumppania vuokravälitykseen, on syytä varmistua toimeksiannon sisällöstä ja vuokravälittäjän ammattitaidosta. Avaamme tällä sivulla tarkemmin, kuinka etsimme asuntoosi oikean vuokralaisen ja kuinka varmistamme, että olet palveluumme kaikin puolin tyytyväinen. Meillä vuokravälitys ei tarkoita pelkästään asuntonäyttöjen järjestämistä ja avainten luovutusta, vaan myös paljon muuta!

Annamme realistisen arvion asunnon vuokrasta

Vuokravälityksen ensimmäisiin vaiheisiin kuuluu oikean vuokratason arviointi, jossa otamme huomioon asunnon koon ja kunnon sekä asuinalueen. Arviomme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä ajankohtaiseen tietoon vuokramarkkinoiden tilanteesta.

Tampereella asuntotilanne on tällä hetkellä vuokranantajalle edullinen. Erityisesti korkeakoulujen lähistöjen asunnot ovat kysyttyjä ja menevät siksi nopeasti. Toisaalta kauempana palveluista sijaitseviin asuntoihin joudutaan toisinaan etsimään vuokralaista pidempään. Kun vuokra hinnoitellaan oikein ja kun asuntoa markkinoidaan oikeissa kanavissa, löydämme asuntoon kuin asuntoon vuokralaisen.

Asunnon valokuvaus kuuluu vuokravälityksen hintaan

Kuvat ovat ratkaisevassa asemassa markkinoinnissa ja mielenkiinnon herättämisessä. Juuri kuvat luovat ensivaikutelman asunnosta ja saavat tulevan asukkaan ihastumaan asuntoon. Otamme asunnosta kauniit ja selkeät kuvat, joista näkee asunnon kokonaisvaltaisesti ja joiden avulla asuntoa etsivä hahmottaa, sopiiko kyseinen asunto hänelle. Valokuvaus kuuluu vuokravälityksen hintaan.

 

vuokravälitys tampere

Houkuttelemme oikean vuokralaisen näyttöön ilmoitusten avulla

Vuokravälitykseen kuuluu asunnon monikanavainen markkinointi sekä verkossa että perinteisissä paperimedioissa. Vuokra-asuntoja etsitään eri kanavia pitkin, joten tarjoamme niitä eri väyliä pitkin. Näin varmistetaan, että saamme sopivan joukon asunnosta kiinnostuneita katsojia näyttöön. Mikäli vuokra-asunnossa asutaan silloin, kun uutta vuokralaista etsitään, järjestämme näytöt siten että asukkaalle aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Huolehdimme asunnon esittelyistä

Järjestämme kohteessa yleisesittelyt ja tarpeen mukaan yksityisiä esittelyitä. Varmistamme, että meillä on esittelyssä kaikki kohteen kannalta olennaiset tiedot, jotta voimme vastata näytössä potentiaalisten vuokralaisten kysymyksiin oikein. Varmistamme, että näytössä tuodaan esille kaikki asunnon vuokraamiseen olennaisesti vaikuttavat seikat.

Autamme vuokralaisen valinnassa ja tarkistamme hakijoiden luottotiedot

Moni asunnonomistaja, joka etsii asuntoonsa vuokralaista, myöntää asunnon ensimmäiselle, joka ilmaisee kiinnostuksensa säästääkseen aikaa ja vaivaa. Tämä ei kuitenkaan yleensä ole paras vaihtoehto. Meidän tavoitteenamme on löytää asuntoon juuri oikea vuokralainen. Siksi jututamme kaikkia asunnosta kiinnostuneita ja valitsemme heidän joukosta parhaan ehdokkaan. Pyrimme siihen, että tapaamme henkilökohtaisesti kaikki varteenotettavat hakijat.

Etsimme asuntoon ensisijaisesti sellaista vuokralaista, jonka luottotiedot ja taloudellinen tilanne ovat kunnossa. Vuokravälityksen tavoitteena on valita asuntoon vuokralainen, joka pitää asunnon siistinä ja maksaa vuokransa säännöllisesti. Tarkastamme vuokranantajan puolesta, onko hakijalla luottohäiriöitä ja selvitämme vuokralaiselta hänen maksuvalmiuttaan.

Laadimme vuokrasopimuksen vuokranantajan toiveiden mukaiseksi

Valmistelemme vuokrasopimuksen, joka sitoo molempia osapuolia vuokrauksen ajan. Jos haluat vuokrata asunnon esimerkiksi vähintään vuoden ajaksi, otamme tämän sopimuksessa huomioon. Myös muut sopimuksen yksityiskohdat, kuten takuuvuokran määrä ja vuokranmaksun ajankohta, kirjoitetaan sopimukseen vuokranantajan toiveiden mukaisesti.

Käymme sopimuksen läpi sekä vuokralaisen että vuokranantajan kanssa ennen sopimuksen allekirjoitusta. Näin varmistetaan, että molemmat osapuolet tietävät, mihin sitoutuvat.

Vuokravälitys päättyy avainten luovutukseen

Kun vuokralainen on valittu ja sopimus allekirjoitettu, luovutamme avaimet vuokralaiselle sovitun aikataulun mukaisesti. Et siis joudu itse sumplimaan aikataulujasi yhteen vuokralaisen kanssa avaimen luovutusta varten. Jos asunnossa on aikaisemmin asunut vuokralainen, huolehdimme avainten palautuksesta ja siirrosta uudelle vuokralaiselle.

 

vuokravälitys tampere

Tarkastamme asunnon kunnon vuokralaisen vaihtuessa

Kun entinen vuokralainen on muuttanut pois asunnosta, tarkastamme asunnon ennen kuin uusi vuokralainen muuttaa sisään. Jos asunnon kunnossa tai siisteydessä ilmenee huomautettavaa, otamme asian puheeksi entisen vuokralaisen kanssa. Selvitämme tarvittaessa asunnon kunnostukseen ja siivoamiseen liittyvät kustannukset ja varmistamme, että uusi vuokralainen pääsee muuttamaan siistiin kotiin.

Olemme vuokranantajan tukena myös avainten luovutuksen jälkeen

Palvelemme vuokranantajaa ja vuokralaista myös sen jälkeen, kun varsinainen vuokravälitys on ohitse. Esimerkiksi vuokrankorotukseen, asunnon kunnostamiseen ja vuokranmaksuun liittyvät kysymykset voivat mietityttää. Siksi olemme sekä vuokranantajan että vuokralaisen tukena koko vuokrasuhteen ajan. Meillä on pitkä kokemus asunnon vuokrauksen käytännöistä, ja siksi osaamme auttaa lähes kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Sinun ei siis tarvitse vuokranantajana vastata vuokralaisen tiedusteluihin, vaan me opastamme ja neuvomme vuokralaista kaikissa kysymyksissä.

Muistathan, että vuokravälityksen kulu on verovähennyskelpoinen!

Kun etsit kokenutta ja luotettavaa vuokravälityksen ammattilaista Tampereelta, ota meihin yhteyttä! Voit tutustua hinnastoomme Välityspalkkio ja muut hinnat -sivulla.

Tutustu myös kiinteistönvälityksen palveluihimme!