Vuokravälitys Tampere

Etsitkö kokenutta ja ammattitaitoista vuokravälittäjää Tampereelta? Kun haet oikeaa kumppania vuokravälitykseen, on syytä varmistua toimeksiannon sisällöstä ja vuokravälittäjän ammattitaidosta. Avaamme tällä sivulla tarkemmin sitä, kuinka etsimme asuntoosi oikean vuokralaisen ja kuinka varmistamme, että olet palveluumme kaikin puolin tyytyväinen. Meillä vuokravälitys ei tarkoita pelkästään asuntonäyttöjen järjestämistä ja avainten luovutusta, vaan myös paljon muuta!

Vuokratason arviointi

Vuokravälityksen ensimmäisiin vaiheisiin kuuluu oikean vuokratason arviointi, jossa otamme huomioon asunnon koon ja kunnon sekä asuinalueen. Arviomme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä nykyisen markkinatilanteen aktiiviseen seuraamiseen.

Valokuvaus

Kuvat ovat tärkeitä asunnon markkinoinnin ja asikakkaan ensivaikutelman luomisessa. Otamme asunnosta visuaalisesti kauniit ja selkeät kuvat, joista näkee asunnon kokonaisvaltaisesti.

Ilmoitukset

Asuntoa markkinoidaan sekä verkossa monikanavaisesti unohtamatta perinteistä paperimediaa. Vuokra-asuntoja etsitään eri kanavia pitkin, joten tarjoamme niitä eri väyliä pitkin.

Esittelyt

Järjestämme kohteessa yleisesittelyt ja tarpeen mukaan yksityisiä esittelyitä.

Luottotietojen tarkistus

Sopivaa vuokralaista etsiessa tarkastamme vuokranantajan puolesta onko hakijalla luottohäiriöitä.

Vuokrasopimuksen laatiminen

Valmistelemme ja teemme virallisen vuokrasopimuksen, joka sitoo osapuolia vuokrauksen ajan. Käymme sopimuksen läpi vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa ennen sopimuksen allekirjoitusta.

Avainten luovutus ja vastaanotto

Vuokralaisen muuttaessa vuokra-asuntoon luovutamme avaimet. Jos asunnossa on aikaisemmin asunut vuokralainen, huolehdimme avainten palautuksen ja siirron uudelle vuokralaiselle.

Asunnon tarkastus

Vuokralaisen vaihtuessa tarkastamme asunnon ennen kuin uusi vuokralainen muuttaa asuntoon.

Neuvonta

Tarjoamme vuokra-asioiden neuvontaa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokranantajalle ja vuokralaiselle voi tulla kysymyksiä, joissa avustamme.

Kun etsit kokenutta ja luotettavaa vuokravälityksen ammattilaista Tampereelta, ota meihin yhteyttä! Voit tutustua hinnastoomme Välityspalkkio ja muut hinnat -sivulla.

Tutustu myös kiinteistönvälityksen palveluihimme!