Vuokravälitys Tampere

Vuokratason arviointi

Vuokravälityspalvelumme sisältää vuokratason arvioinnin asunnon alueella. Arviomme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen Tampereen ja Pirkanmaan alueella sekä nykyisen markkinatilanteen aktiiviseen seuraamiseen.

Valokuvaus

Kuvat ovat tärkeitä asunnon markkinoinnin ja asikakkaan ensivaikutelman luomisessa. Otamme asunnosta visuaalisesti kauniit ja selkeät kuvat, joista näkee asunnon kokonaisvaltaisesti.

Ilmoitukset

Asuntoa markkinoidaan sekä verkossa monikanavaisesti unohtamatta perinteistä paperimediaa. Vuokra-asuntoja etsitään eri kanavia pitkin, joten tarjoamme niitä eri väyliä pitkin.

Esittelyt

Järjestämme kohteessa yleisesittelyt ja tarpeen mukaan yksityisiä esittelyitä.

Luottotietojen tarkistus

Sopivaa vuokralaista etsiessa tarkastamme vuokranantajan puolesta onko hakijalla luottohäiriöitä.

Vuokrasopimuksen laatiminen

Valmistelemme ja teemme virallisen vuokrasopimuksen, joka sitoo osapuolia vuokrauksen ajan. Käymme sopimuksen läpi vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa ennen sopimuksen allekirjoitusta.

Avainten luovutus ja vastaanotto

Vuokralaisen muuttaessa vuokra-asuntoon luovutamme avaimet. Jos asunnossa on aikaisemmin asunut vuokralainen, huolehdimme avainten palautuksen ja siirron uudelle vuokralaiselle.

Asunnon tarkastus

Vuokralaisen vaihtuessa tarkastamme asunnon ennen kuin uusi vuokralainen muuttaa asuntoon.

Neuvonta

Tarjoamme vuokra-asioiden neuvontaa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokranantajalle ja vuokralaiselle voi tulla kysymyksiä, joissa avustamme.

Tutustu myös kiinteistönvälityspalveluihimme