Taloyhtiön pihasaunaaTaloyhtiön pihasaunaa
Taloyhtiön pihasaunaaTaloyhtiön pihasaunaa
Taloyhtiön pihasaunaaTaloyhtiön pihasaunaa

Rivitalo 3-4h+k+2kph

Siltakatu 17, Armonkallio, Tampere

Hinta
429 000 €

Koko
105 m² / 115 m²

Vuosi
1907

Nyt on kerta kaikkiaan upea ja uniikki kokonaisuus myynnissä!

Tilat ovat kolmessa tasossa ja tämä asunto on kokonaisuudessaan kokenut täyden muodon muutoksen vuosien varrella. Sisääntulokerroksessa on iso oleskelutila, jossa on myös kodin tämän sydän, eli varaava takka. Keittiössä on myös puuhella, muut kodinkoneet sekä paikka ruokapöydälle. Isomman ruokapöydän saat myös olohuoneeseen. Joka kerroksessa on wc ja yksi näistä on sisääntulokerroksessa. Yläkerrassa on isompi ja pienempi makuutila, joista pienempi voi olla myös lasten leikkinurkka tai miksei esimerkiksi työtila. Yläkerrassa on myös toinen asunnon kylpyhuoneista.

Kellarikerroksessa on yksi makuutila lisää sekä sen yhteydessä pieni baarikeittiö. Alakerrasta saat itsellesi myös esimerkiksi lapsille oman tilan tai miksei elokuvia varten oman katselupaikan. Täällä on monia mahdollisuuksia! Kellarissa on toinen kylpyhuoneista sekä myös varastotilaa, joissa on myös pesukoneliitäntä sekä paikka pesukoneelle. Kellarista on myös toinen sisäänkäynti ulos. Kaikki tilaratkaisut, pinnat ja materiaalit on huolella mietitty ja kokonaisuus on kyllä kaunis sekä käytännöllinen siten, että hukkatilaa ei täältä kummemmin kyllä löydy. Ja korkeampi huonekorkeus tuo myös mukavasti avaruutta asumiseen.

Asunto Oy Vapaus on perinteikäs ja arvostettu vuonna 1907 valmistunut sekä taloyhtiönäkin upea puutalo-kokonaisuus omalla tontilla Armonkalliolla, joka koostuu 14 asunnosta. Asukkailla on käytössään viihtyisä sisäpiha istuskelupaikkoineen sekä tunnelmallinen ja kunnostettu pihasauna. Taloteknisisiä remontteja ja pienempiäkin kunnostuksia on vuosien varrella tehty säännöllisesti ja harkiten. Hoitovastike on maltillinen 205€/kk. Lämmitysmuotona käytännössä puu, jolla on lämmitetty takkaa. Tarpeen mukaan on käytetty pattereita.

Sijainti on erityisen hyvä, koska täällä olet rauhassa keskustan vilinästä, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä ravintoloista ja palveluista. Pienempiä lähikauppojakin on lyhyemmän matkan päässä. Rautatieasemalle ja Tammelantorille kävelet myös nopeasti. Liikkujille Kaupin ulkoilumaastot ja -reitit ovat lähellä sekä Rauhaniemen uimapaikka. Talvella pääset siis hiihtämään tai avantouimaan hyvinkin nopeasti. Lähin julkinen liikenne kulkee Lapintietä pitkin, mutta enemmän linjoja menee Hämeenkatua pitkin. Lapsiperheitä ajatellen useampi koulu ja päiväkoti on alueella. Autoilijoita varten on kadun varressa kaupungin asukaspysäköintipaikkoja.

Kerrataanpas siis vielä:

+ Oma tontti
+ Upea viimeistelty ja uniikki kunnostettu kokonaisuus, jossa mukavasti huonekorkeutta
+ Maltillinen hoitovastike
+ Viihtyisä taloyhtiö
+ Loisto sijainti keskustan ja Kaupin ulkoilualueen välimaastossa

Kuvista saat ensimmäisen vaikutelman, mutta tämä täytyy vielä nähdä paikan päällä! Tervetuloa tutustumaan - Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika!

--
Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Johannes Karjalainen
040 707 6110
johannes@asuntopalvelukarjalainen.com
www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen
www.asuntopalvelukarjalainen.com

Kohdenumero 20089615
Sijainti Siltakatu 17, 33100 Tampere
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3-4h+k+2kph
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 105 m²
Pinta-alojen lisätiedot Muutostyöpiirustuksen mukaan sisääntulokerroksessa asuintiloja 45m2, jossa olohuone, keittiö, eteinen ja wc sekä ullakolla 30m2, jossa makuutila, suihkutila, wc ja pienempi makuutila / varasto. Lisäksi kellarissa yhteensä 40m2, jossa makuutila, baarikeittiö, kylpyhuone / wc ovat noin 30m2 sekä varastotilaa noin 10m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+k, 75m2. Asunnossa on tehty laajoja remontteja eikä asuinneliöitä ole tarkistusmitattu sen jälkeen. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Ostajaa kehoitetaan halutessaan tarkistusmitauttaa pinta-ala.
Kerros 1-3/3
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka E2018.
Rakennusvuosi 1907
Käyttöönottovuosi 1907

Velaton hinta 429 000 €
Myyntihinta 425 535,69 €
Velkaosuus 3 464,31 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 254,54 € / kk
Rahoitusvastike 49,53 € / kk
Hoitovastike 205,01 € / kk

Vesimaksu 12 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Talosaunan käytöstä maksetaan 1€/kerta/hlö (suihkumaksu). Takkaa on kylminä kuukausina käytetty päivittäin. Kulutuslukemat perustuvat kahden hengen talouden kulutukseen. Lämmitys on toteutettu tässä asunnossa pääosin takalla. Jos takkaa ei haluaisi käyttää, on sähköpattereilla mahdollisuus lämmittää asuntoa.

Pihan kuvaus Asunnoilla on käytössään yhteinen suojaisa piha-alue yhteiseen ajan viettoon. Pihan yhteydessä pihasauna sekä vanha talli, joka nykyään ulkoiluvälinevarastona.
Lämmitys Takka
Lämmitysmuodot
  • puu
  • sähkö
  • muu
Palvelut
Päiväkoti Useampi päiväkoti kävelymatkan päässä.
Koulu Useampi koulu kävelymatkan päässä. Hyvät yhteydet myös korkeakouluihin.
Palvelut Useampi pieni lähikauppa alueella. Isommat kaupat ja palvelut Keskustan ja Tammelantorin ympäristössä.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet TKL Lapintietä sekä Hämeenkatua pitkin.

Säilytystilojen kuvaus Huoneistokohtainen varastokomero saunarakennuksen yläkerrassa.
Tulisija
  • takka
Katto
Kate Pelti
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
Keittiö
Keittiön varustelu Jääkaappi/pakastin, liesi/uuni, puuhella, astianpesukone. Kaapin siirtämällä saa keittiöön isommankin pöydän. Lautalattia.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kellarikerroksessa laatoitettu kylpyhuone. Toinen laatoitettu kylpyhuone yläkerroksessa.
Sauna
Saunan kuvaus Asukkaiden käytössä puulämmitteinen hyväkuntoinen pihasauna.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Sekä ylä että alakerran makuutiloissa lautalattiat.
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Erillinen wc sisääntulokerroksessa (laattalattia, seinä tapetoitu). Toinen wc yläkerran kylpyhuoneessa ja kolmas ja kellarikerroksen yhteydessä.

Koko 1 221 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki.

Nimi Asunto-Osakeyhtiö Vapaus
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Isännöitsijän tiedot Tampereen Ammatti-isännöitsijät Oy Tero Suomela
Huolto Asukkaat
Tehdyt remontit 2020 Kattorakenteiden huoltokorjauksia; 2019 Katon kuntotarkastus; 2018 Piharakennuksen katon kuntotarkastus, Sauna- pesu- ja puhuhuonetilojen saneeraus; 2015 Pilasterin korjaus, kattojen huolto liittymiskaapelin suojaus; 2013 Pinta-alojen tarkistusmittaukset, kuntokartoitus, runkovesijohtolinjan korjaus; 2010 Kattojen tarkastus ja korjaus, rännien korjaus, lisätuuletustorvet; 2009 Kattolumiesteet; 2007 Peltikaton korjaus ja maalaus; 2004 Savupiippujen ja sähkökaappien pellitysten uusiminen, rakennusten ulkokuoren paneloinnin korjaus ja maalaus; 2002 Piharakennuksen ikkunoiden kunnostus, katon tuuletusraot ja verkot; 2001 Piharakennuksen sähköt, sadevesikourut, toinen pihaportti; 1999 Pihan ulosmenojen portit, kattotikkaat ja -sillat; 1997 Kaapeli-tv osaan asunnoista, antennisisäverkko, pihan vesieristyskorjaus; 1996 Sähkösyöttöjohtojen ja mittarikeskuksen uusinta; 1995 Vesijohdot; 1994 Piharakennuksen ullakon varastokopit; 1992 Pohjaviemärit; Lisäksi kunnossapitotatarveselvityksessä mainittu muutaman asunnon eri vauriokorjauksista sekä muita pienempiä asuntojen korjauksia vuosien varrelta.
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys: Jätekatos, asuntojen ulko-ovet, kattorakenteiden korjaukset (kunnostusvaihtoehtojen selvittely ja suunnittelu), sähköjen kuntotutkimus, viemäreiden padotuskorkeuden selvitys, ullakoiden paloteknisen turvallisuuden selvitys, julkisivun kunnostus (maalaus, räystäslaudat ja pieneläinverkot), energiatodistuksen päivitys.
Huoneistojen lukumäärä 14
Taloyhtiössä
  • sauna
  • urheiluvälinevarasto
  • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta Yhtiössä noudatetaan poikkeavaa vastuunjakotaulukkoa. Katso / pyydä yhtiöjärjestys §17.

Nimi Karjalainen Johannes
Sähköposti johannes@asuntopalvelukarjalainen.com
Puhelin 040-707 6110
Yrityksen nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Toimiston nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy

Yrityksen nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Toimiston nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Osoite Keskisenkatu 10, TAMPERE
Toimiston puhelin 040 707 6110
Toimiston sähköposti toimisto@asuntopalvelukarjalainen.com
Takaisin kohdelistaan