Omakotitalo 4-6h+k+kph/s+2wc

Sariolankatu 4, Leinola, Tampere

Hinta
339 000 €

Koko
147 m²

Vuosi
1982

Viihtyisältä Leinolan asuinalueelta omakotitalo tullut myyntiin!

Vuosien varrella laajennettu ja kunnostettu talo on nähnyt monia muutoksia. Nykyisin tilat jakaantuvat kolmeen tasoon. Sisääntulokerroksessa on avara keittiö ja ruokailutila, josta on käynti myös terassipihalle. Iso olohuone on metsikön puolella. Samasta tilasta on portaat kellaritilaan, jossa on askartelu- ja harrastetilaa. Erillinen wc sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä on myös sauna, sijaitsevat keittiön ja olohuoneen välissä. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on parveke etupihan suuntaan. Lisäksi yksi aulatila, jota voi käyttää esimerkiksi lasten leikkinurkkana tai työ- ja vierastilana. Yläkerrassa on myös toinen erillinen wc sekä vaatehuone. Tilat ja pinnat ovat hyvässä kunnossa. Talon vieressä on talousrakennus, jossa on autovaja / -talli sekä varastotilaa. Takapihalla on myös leikkimökki. Mukavuutta arkeen tuo ulkoporeamme talon etupihalla sekä kaksi takkaa sisääntulokerroksessa.

Kokonaisuus sijaitsee vehreällä alueella 653m2 kokoisella tasaiselle nurmitontilla rajoittuen talon takaa metsikköön. Lämmitysmuotona on öljy, mutta kohteessa on vesikiertoiset patterit, joten lämmitysmuodon vaihtaminen voisi sen puolesta olla halutessaan mahdollinen. Remontteja ja huoltoja on talon historiassa vuosien varrella tehty säännöllisesti, joista pidetty "päiväkirjaa".

Alueena Leinola on rauhallinen, jossa niin palvelut, päiväkodit kuin koulut ovat lähellä. Lähikauppa on alueella ja isommat kauppakeskittymät ovat Linnainmaan sekä Kangasalan Lentolan keskittymässä. Ulkoilualueet ja -reitit ovat lähellä ja niitä pitkin pääsee tarvittaessa pitkillekin lenkeille niin kesällä kuin talvella. Julkinen liikenne toimii kattavasti Orimuskatua pitkin, josta on hyvät yhteydet niin Tampereen kuin Kangasalan suuntaan.

Tässä tiivistettynä muutama nosto:

* Iso tilava koti, jossa huonetiloja muokattavissa omien käyttötarpeiden mukaan
* Tasainen nurmitontti rajoittuen takaa metsikköön
* Autotalli- /autovaja
* Kaupat / palvelut / koulut / päiväkodit lähellä

Ota yhteyttä ja käydään kohdetta katsomassa - Tässä on hyvä kokonaisuus!

--
Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Johannes Karjalainen | LKV, LVV, DI
040-707 6110
johannes@asuntopalvelukarjalainen.com

www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen
www.asuntopalvelukarjalainen.com
www.instagram.com/asuntopalvelukarjalainen_lkv

Kohdenumero 21926015
Sijainti Sariolankatu 4, 33580 Tampere
Huoneistoselitelmä 4-6h+k+kph/s+2wc
Huoneita 5 h
Tyyppi Omakotitalo (kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 147 m²
Pinta-alojen lisätiedot Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän tietojen mukaan asuintilojen pinta-ala on 147m2. Rakennuslupapiirustusten mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 165m2 ja varastorakennuksen kerrosala on 31m2. Taloa on laajennettu ja tehty erilaisia muutoksia huoneisiin ja tiloihin vuosien varrella eikä tarkkaa nykyistä pinta-alaa ole tiedossa. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajaa kehoitetaan tarkistusmittauttaa neliöt halutessaan.
Kerroksia 3
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka D2013.
Rakennusvuosi 1982
Käyttöönottovuosi 1982

Velaton hinta 339 000 €
Myyntihinta 339 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Kiinteistövero 577,60

Muut maksut Öljyn kulutus ollut noin 2000 litraa / vuosi. Vesi ja jätehuolto kulutuksen mukaan. Sähkön kulutus ollut vuonna 2023 noin 12000kWh.

Lämmitysmuodot
  • öljy
Oma sauna Kyllä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Antennijärjestelmä Antenni
Kuntotarkistus tehty Kyllä
Tehdyt remontit 2022 Ulkoporeallas; 2021 Etupihan tuija-aita; 2020 Eteisen pintaremontti, peiliovet, etupihan kaide; 2019 Ilmalämpöpumppu yläkertaan, kylpyhuoneremontti; 2018 Yläkerran laminaattilattiat, makuuhuoneiden maalauksia; 2017 Putkitöitä ja patterin uusimisia, patteritermostaatit;, yläkerran WC:n remontointi, yläkerran porrasaskelmat; 2012 Paisuntasäiliö, katon korjaus, uima-altaan purku; 2010 Olohuoneen remontointi; 2009 Kellarin pohjan ja viemäröinnin valu, sokkelin pinnoitus, pihakivetys, routaeristys, sisäänkäynti uuteen eteiseen, ikkunat ja ovet, autotallin ovi, öljypoltin, sähkömittari; 2008 Aulan pintaremontti 2007 Talon ja autotallin maalaus, pönttöuunin muuraus; 2006 Katon lisäeristys, sadevesijärjestelmä, ilmalämpöpumppu; Tarkemmat rakennus- ja korjaustöiden historiaa luettavissa vuosilta 2005-2017 erillisestä kyseisen ajanjakson päiväkirjasta.
Palvelut
Päiväkoti Alueella päiväkoti.
Koulu Alueella koulu.
Palvelut Alueella lähikauppa. Lisäksi Linnainmaan kauppa- ja palvelukeskittymät.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet TKL Orimuskatua pitkin.

Viemäri
  • kunnan
Säilytystilojen kuvaus Autotallin yhteydessä varastotilaa. Lisäksi yläkerrassa iso vaatehuone.
Vesihuolto
  • kunnan
Katto
Kate Tiili
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
Keittiö
Keittiön varustelu Jääkaappi, pieni pakastin, astianpesukone, liesi/uuni, liesituuletin. Paikka ruokapöydälle ruokailutilassa. Samassa tilassa takka. Käynti terassille. Laminaattilattiat. Seinät tapetoitu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuone alakerrassa. Sekä lattia että seinät laatoitettu.
Sauna
Saunan kuvaus Puulämmitteinen sauna kylpyhuoneen yhteydessä.
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Laminaattilattiat. Seinät maalattu / paneloitu.
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Kaksi erillistä WC:tä. Toinen yläkerrassa (lattiamateriaali ei tiedossa, seinät paneeli) ja toinen alakerrassa (lattia laatoitettu, seinät paneeli).

Lisätietoja rakennusoikeudesta Asemakaavan mukaan asuntokerrosala 170m2 ja 35m2 maanpäällinen autosuoja- ja taloustilan kerrosalaneliömäärä.
Koko 653 m²
Omistus Vuokrattu
Maanvuokraaja Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 837-40-6439-2-L1
Rakennukset
  • Asuinrakennuksen vieressä autotalli, jonka yhteydessä varastotilaa ja tila, jossa on öljysäiliö Lisäksi tontin takaosassa on leikkimökki.
  • autotalli
  • leikkimökki
Vuokra 553 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy 31.12.2031

Nimi Karjalainen Johannes
Sähköposti johannes@asuntopalvelukarjalainen.com
Puhelin 040-707 6110
Yrityksen nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Toimiston nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy

Yrityksen nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Toimiston nimi Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy
Osoite Keskisenkatu 10, TAMPERE
Toimiston puhelin 040 707 6110
Toimiston sähköposti toimisto@asuntopalvelukarjalainen.com
Takaisin kohdelistaan