Välityspalkkio ja muut hinnat

Välityspalkkio ja muut hinnat

Välityspalkkion suuruus määrittyy asunnon myyntihinnan ja ominaisuuksien mukaisesti. Vuokravälityksen palkkio puolestaan lasketaan asunnon kuukausivuokran perusteella. Suulliset arviolausunnot teemme ilmaiseksi, mutta kirjallisista arvioista (esimerkiksi perinnönjakoa varten) pyydämme kohtuullisen palkkion. Toimistomme tarjoaa kiinteistönvälitystä ja vuokravälitystä Tampereella ja Pirkanmaalla.

Välityspalkkio kiinteistönvälityksessä
Osakkeet 1,8-3,95 %
Kiinteistöt 1,8-3,95 %
Vapaa-ajan asunnot Pyydä tarjous
Minimipalkkio 2750 €
Lisäksi perimme perustamiskulun 300€, jolla katetaan valokuvaus ja asiakirjat (yhdet asiakirjat / toimeksianto). Mikäli tarvitsee tilata useamman kerran, peritään lisäksi asiakirjat toteutuneiden kulujen mukaan.
Palkkioista voitte pyytää myös tarjouksen.
Palkkio lasketaan velattomasta hinnasta.
Vuokravälitys
Vuokravälityspalkkio 1 kk vuokra
(minimi 500 €)
Vuokrasopimus 150 €
Tarvittavat asiakirjat veloitamme kulujen mukaan.
Suullinen arviolausunto
Osakkeet maksuton
Kiinteistöt / tontit maksuton
Kirjallinen arvio
Osakkeet 300 €
Kiinteistöt 400 €
Muut
Kauppakirjan laadinta, osakehuoneisto 350 €
Kauppakirjan laadinta, kiinteistö 400 €
Perukirja (sisältäen arvion) Alkaen 500 € / Pyydä tarjous
Perukirja kohteen myynnin yhteydessä maksuton

Välityspalkkioon ja muihin hintoihin sisältyvät kaikki kaupan valmisteluun liittyvät toimenpiteet. Tarvittaessa autamme myös perukirjan laadinnassa ja lupa-asioissa. Kirjallisissa arvioissa, perukirjoissa ja muissa laadituissa dokumenteissa perimme lisäksi toimeksiannosta aiheutuvat asiakirjakulut. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Mikäli kirjallisissa arvioissa kohde on yli 20 km päässä toimistoltamme, peritään lisäksi matkakulut.

Ota yhteyttä meihin, kun etsit kiinteistönvälittäjää tai vuokravälitystä Tampereelta tai muualta Pirkanmaalta. Lue lisää kiinteistönvälityksestä tai vuokravälityksestä!