Ville

Ville Virjo

Myyntiedustaja
p. 040 541 4242
ville@asuntopalvelukarjalainen.com

Ota yhteyttä

Olen ollut pitkään myynnin ja asiakaspalvelun eri tehtävissä – Esimerkiksi ravintolapäällikkönä, yksityisenä kauppiaana ja vähittäiskaupan ketjun kenttäpäällikkönä. Näen, että kaikki myyntityö nivoutuu juurikin kanssakäymiseen asiakkaiden kanssa ja hyvän fiiliksen yhteistyöhön. Myyntityö parhaimmillaan jättää kaikki osapuolet tyytyväiseksi ja antaa takaisin tekijöilleen. Itse pyrin myyntityössä selvittämään ihmisten tarpeet ja kuuntelemaan heidän toiveitaan. Tätä kautta löydän helpommin heille haluamansa.

Perheeni ja kaksi lastani ovat elämäni sokeri ja suolana voi pitää liikunnallisia harrastuksiani. Teen liikunnanohjausta ja toimin pesäpallossa pelinjohtajan naisten maakuntasarjan joukkueessa, jossa tyttäreni pelaa. Lasten harrastukset ovat muutenkin iso osa elämääni, koska lisäksi poikani pelaa jääkiekkoa ja pesäpalloa. Vapaa-aikaani vietänkin paljon eri pelikentillä niin katsomossa kuin kentällä.

Välittäminen on mielestäni kaupallista, sanojen kaikissa merkityksissä. Lupaan, että et pety odotuksissasi, kun kanssani asioit. Ota yhteyttä!