Kiinteistönvälitys Tampere

Etsitkö hyvää kiinteistönvälityksen ammattilaista Tampereen alueelta? Kun suunnittelet asunnon myyntiä, on syytä paneutua eri kiinteistönvälittäjien kokemukseen ja palvelun sisältöön. Paras valinta kiinteistönvälitykseen on toimija, joka tuntee alueen markkinat ja joka huolehtii asunnon myynnistä kokonaisuudessaan – aina myynnin esivalmisteluista kauppojen viimeistelyyn asti. Kerromme tällä sivulla tarkemmin, mitä kiinteistönvälityksen toimeksianto meillä tarkoittaa ja mitä käytännössä saat, kun valitset meidät kumppaniksi asunnon myyntiin.

Maksuton kiinteistön / asunnon arviointi

Kiinteistönvälitys alkaa maksuttomasta hinta-arviokäynnistä. Kodin vaihtoa suunnitellessanne pyytäkää meidät kotiinne tai tulkaa toimistollemme kertomaan vaihtoajatuksistanne. On tärkeää arvioida kotinne hinta oikein. Olemme tehneet kiinteistönvälitystä vuodesta 1978, joten meillä kokemusta ja ammattitaitoa. Asuntonne arvioita tehdessä käytämme apunamme toteutuneiden kauppojen tilastoja sekä Tampereen että Pirkanmaan alueelta. Ennen myyntiä tulee selvittää olennaisia myyntiin liittyviä asioita, joista esimerkkeinä verotus, hallintarajoitukset ja vastuuasiat. Saatte meiltä sekä tarvittavat tiedot, suunnitelman asuntonne myynnistä että luotettavan hinta-arvion kodistanne sitoutumatta mihinkään.

Kiinteistönvälityksen valmistelu

Asuntonne arvion ja toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen voimme aloittaa myyntityön. Hankimme kaikki tarvittavat asiapaperit, kuten isännöitsijätodistuksen liitteineen, tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestyksen, tiedot kiinteistöistä, rakennuspiirustukset sekä mahdollisesti myyntiin tarvittavat lupapaperit. Teiltä ja asiapapereista saaduilla tiedoilla laadimme esitteen sekä myynti-ilmoitukset. Lisäksi sovimme mitä mediaa ja markkinointikanavia käytämme kohdemarkkinoinnissa. Käytössämme ovat sekä verkkopalvelut, digi-markkinointi että perinteinen lehti-ilmoittelu.

Valokuvaus ja videointi

Keskeinen osa kiinteistönvälitystä ovat laadukkaat videot ja valokuvat, joilla on suuri merkitys asuntonne markkinoinnissa. Otamme kodistanne kuvat, joiden avulla asiakkaat ihastuvat kotiinne. Kuvat sisältyvät välityspalkkioomme. Valokuvien ohella asiakkaat arvostavat liikkuvaa kuvaa. Graafisen videon avulla päästään aistimaan asunnon tunnelmaa ja voimme kuvitella itsemme asuntoon sisälle. Video toteutetaan lisätyönä.

Asuntojen myynti ja markkinointi

Kun taustatyö on tehty, on aika kääriä hihat. Tämä on paras osa työtämme, josta nautimme ja saamme arkeen kipinää. Kiinteistönvälitys on haastavaa ja samanaikaisesti palkitsevaa, kun saamme toimia erilaisten ihmisten kanssa. Kiinteistönvälitys on meille elämäntapa eikä siinä lasketa työtunteja. Tärkeintä meille on palvella asiakkaitamme hyvin ja myydä koti oikealla hinnalla siten, että kaupan molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Myyntikohteiden näytöt sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Järjestämme sekä yleisiä että yksittäisiä näyttöjä. Markkinoinnissa käytämme kanssanne toimeksiantosopimusta tehdessä sovittuja viestintäkanavia ja kohdistamme viestintäkanavat niihin asiakkaisiin, jotka ovat kiinnostuneita juuri teidän asunnosta. Tärkeintä on löytää suuresta asiakasmassasta kotinne potentiaalisimmat ostajaehdokkaat.

Kauppojen varmistaminen

Asuntonne on myyty! Tarjouksen saatuamme tarkastamme vielä kaupan kohteen tiedot ja yksilöimme, mitä kauppahintaan sisältyy ennen myyjän tarjouksen hyväksymistä. On tärkeää sopia ja kirjata ennen kauppakirjan allekirjoittamista kaupan kohde ja sen sisältö. Näin vältytään monilta ristiriitatilanteilta. Kauppoihin liittyvissä käytännön asioissa me teemme työn puolestamme. Teidän tarvitsee vain huolehtia itsenne paikalle kaupantekoon.

Asuntojen vuokraus

Tiesittekö, että teemme myös asuntojen vuokrausta Tampereella ja Pirkanmaan seudulla? Olemme tehokas vuokravälittäjä etsimään asunnollenne luotettavat vuokralaiset. Tarkastamme hakijoilta luotto- ja taustatiedot, jotta saamme teille mahdollisimman hyvän ja pitkäaikaisen vuokralaisen. Järjestämme kohteissa yleiset asuntoesittelyt sekä tarvittaessa yksityiset näytöt. Vuokrauksessa on tärkeää, että asunto on vuokrattu jatkuvasti eikä tyhjiä vapaakuukausia tule. Me järjestämme ettei näin käy.

Huom! Muista myös yhteistyömme eri sidosryhmien kanssa.

  • Mikäli kaupan osapuolet haluavat kaupalle kunto- tai kosteustarkastuksen, kauttamme on mahdollista saada pätevöitynyt tarkastaja sopimushinnoilla.
  • Meillä on pitkäaikaiset suhteet eri pankkeihin ja viranomaisiin. Saamme heiltä ajantasaista tietoa ja yhteistyö on vaivatonta.
  • Yhteistyökumppanimme tarjoavat kaupan yhteydessä sopimushinnoilla remontti-, siivous- ja lakimiespalveluja.

Kun etsit luotettavaa kiinteistönvälityksen ammattilaista Tampereelta, ota meihin yhteyttä. Voit tutustua hinnastoomme Välityspalkkio ja muut hinnat -sivulla.

Tutustu myös vuokravälityksen palveluihimme!